MATERIALEN

PRACHTIGE STOFFEN | DUURZAME MATERIALEN

Over elk printje, elke kleur en elk bloemetje in de collectie van Moms & Mini’s is nagedacht. Ik ben namelijk altijd op zoek naar unieke stoffen en materialen. Zo weet je zeker dat jouw kind net iets anders aan heeft dan andere kinderen.  Wij staan voor: unieke producten voor een eerlijke prijs.

CERTIFICTAAT

Alle materialen die we gebruiken hebben het oeko-tex certificaat of zijn GOTS gecertificeerd. Dat betekent dat de stoffen gemaakt zijn van grondstoffen die zo ‘groen’ mogelijk zijn geproduceerd en die niet schadelijk zijn voor je kindje. Ook is het voor mij heel belangrijk dat alle materialen kinderarbeidvrij zijn en dat de makers een eerlijke prijs krijgen voor hun product.

LIEFDEVOL HANDGEMAAKT

Met die mooie, duurzame en veilige materialen ga ik aan de slag. Alle producten uit onze collectie zijn handgemaakt. Dat zie je aan de afwerking, de details en de perfecte maten. Elk stukje stof is liefdevol verwerkt in mooie ontwerpen die perfect zijn voor jouw mini. Alle stukken uit onze shop zijn met veel zorg geselecteerd en in elkaar gezet.

GA NAAR DE WEBWINKEL

ECHTE PERSOONLIJKE SERVICE

ECHT CONTACT & SERVICE

Bij Moms & Mini’s ben jij geen nummer. Wij staan voor echt contact en service van begin tot het einde. Heb je een vraag? Stel hem gerust. Wil jij een op maat gemaakte bestelling? Ook dat is mogelijk. Ik sta altijd open voor leuke ideeën, nieuwe printjes en creatieve concepten.

Als jouw bestelling op voorraad is, dan heb je jouw product al binnen 1-3 dagen huis. Als we jouw item helemaal voor jou op maat maken, dan heb je die binnen 2 weken in huis. En wist je dat de bestelling altijd als cadeautje wordt verpakt? Zo werken we altijd met echte aandacht voor jou en je mini. 

CONTACT