‘Ik word zo blij van tevreden Moms en mooie Mini’s. ‘

OVER MIJ

HART GEVOLGD

Ik ben Pascalle en ik heb een liefde voor printjes. Vroeger maakte ik mijn eigen poppenkleertjes al, daarin kon ik mijn creativiteit kwijt. De liefde voor het creatief bezig zijn met stoffen en printjes heeft geresulteerd in het opstarten van mijn fashionbedrijf NoaNora. Tijdens dat proces heb ik de kans gekregen een eigen kinderkledinglijn te ontwerpen en laten produceren. Daardoor kwam ik er achter dat mijn passie op dit moment ligt bij kinderkleding. Ik ben toen mijn hart gevolgd en Moms & Mini’s gestart.

UNIEK & DUURZAAM

Ik word heel blij als mijn eigen kids iets moois aan hebben. Iets unieks, net wat anders dan anders. Maar als ik eindelijk mooie kleding vond, dan was het soms al snel scheef gekrompen, of vaal. Daarom heb ik een kledinglijn ontworpen met kleertjes die heel lang goed blijven en ook nog eens eerlijk geproduceerd zijn. En mijn liefde voor printjes kon ik daarin heel goed kwijt!

ZORGVULDIG SELECTEREN

Ik hou ervan om heel goed na te denken over de items in mijn collectie. In het proces ben ik altijd met zorg bezig met het selecteren van de mooiste stoffen, de leukste printjes en de beste sets. Ik hou van het contact met de Moms en geniet van de foto’s van de Mini’s in onze outfits. Als je een vraag hebt, er iets is met je bestelling of een leuk idee hebt, stuur dan vooral een berichtje!

GA NAAR DE WEBWINKEL

BLOG

Wil je meer weten over mijn werkwijze of ben je op zoek naar
handige tips en tricks? Lees dan mijn blog.
(#10) Application does not have permission for this action