RUILEN & RETOURNEREN


Van Moms & Mini’s moet je blij en gelukkig worden en niet verdrietig. Natuurlijk hoop ik dat de artikelen naar wens zijn, maar mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. Voor de op maat gemaakte producten gelden andere voorwaarden. Meer over retourneren lees je in de algemene voorwaarden.

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief (heen)verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort (mits het de volledige order betreft).

Retour sturen: 

Voordat je iets terug stuurt, mail dan altijd eerst naar info@momsandminis.nl en vermeld daarbij je naam, ordernummer, artikel(en) welke je retour wilt sturen en de reden van retour (niet verplicht maar het helpt mij om inzicht te krijgen). 

Dit is fijn zodat ik weet welke items er retour komen en kan ik alvast eventuele nieuwe te ruilen items voor je maken en klaarleggen.

LET OP! De items dienen ongebruikt en ongewassen terug te worden gestuurd, anders kan ik ze helaas niet retour aannemen. 

Kosten in geval van retour sturen:

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor rekening van de klant.

Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Het terugsturen van het product kan naar:
Moms & Mini’s
Rodezand 46
3421 BB Oudewater

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.