BESTELLEN & LEVERING


Levertijd

Wij verzenden 2x per week. Op dinsdag en vrijdag komt PostNL onze pakketten ophalen. Bestellingen die vóór 14.00uur worden geplaatst proberen we dan nog in te pakken en mee te laten gaan met de zending.

Een deel van onze producten worden met veel liefde en plezier gemaakt in eigen atelier. Omdat we ervoor gekozen hebben om geen massa productie te doen wordt alles in een kleine oplage gemaakt. Daardoor blijft een item uniek en hebben we een kleine voorraad.

Bij extra spoed kun je altijd even contact opnemen. Als de mogelijkheid er is, verzenden we je bestelling zo snel mogelijk.

LET OP!! Tussen kerst en oud & nieuw zijn we er even tussenuit en versturen we geen pakketjes.

Verzendkosten

Alle bestellingen worden vanuit Nederland met PostNL verzonden.

We verzenden bij voorkeur binnen Nederland per brievenbuspakketpost. De kosten hiervoor zijn €3,95 en de meeste artikelen uit de webshop kunnen hiervoor verstuurd worden. Voor België zijn de verzendkosten €6,95 en zal altijd via pakketpost worden verzonden. Je ontvangt een verzendmail wanneer je bestelling op de post is gegaan. 

Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verzonden. De kosten hiervoor bedragen eveneens €3,95 binnen Nederland.

Bij bestellingen vanaf €60,- of meer betaal je binnen Nederland geen verzendkosten (met uitzondering van de ‘stoffen sale’, hiervoor bedragen de kosten €5,95). En voor Begië is dit vanaf €125,- .