BESTELLEN & LEVERING


Levertijd

Alle producten worden stuk voor stuk met veel liefde en plezier gemaakt in eigen atelier. Omdat ik ervoor gekozen heb om geen massa productie te doen maak ik alles in een kleine oplage. Daardoor blijft een item uniek en heb ik een kleine voorraad.

Ik probeer de levertijd van de bestelling altijd binnen 2 tot 4 werkdagen te houden. Wanneer ik een ‘custom made’ bestelling maak dan probeer ik het binnen 2 weken af te hebben. Ik verzend op het moment dat alle producten zijn gemaakt en de bestelling volledig is.

Bij extra spoed kun je altijd even contact opnemen. Als de mogelijkheid er is, verzenden we je bestelling zo snel mogelijk.

Verzendkosten
Alle bestellingen worden vanuit Nederland met PostNL verzonden.

Ik verzend bij voorkeur binnen Nederland per brievenbuspakketpost. De kosten hiervoor zijn €3,95 en de meeste artikelen uit de webshop kunnen hiervoor verstuurd worden. Voor België zijn de verzendkosten €6,95 en zal altijd via pakketpost worden verzonden. Je ontvangt een verzendmail wanneer je bestelling op de post is gegaan. 

Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verzonden. De kosten hiervoor bedragen eveneens €3,95 binnen Nederland.

Bij bestellingen vanaf €60,- of meer betaal je binnen Nederland geen verzendkosten (met uitzondering van de ‘stoffen sale’, hiervoor bedragen de kosten €5,95). En voor Begië is dit vanaf €125,- .