Moms and Mini's

Passie voor printjes – over Pascalle

Hi! Ik ben Pascalle en ik ben de werkende handen achter Moms & Mini’s. In deze blog stel ik mezelf graag aan je voor! Zo vertel ik je meer over mijn gezin, mijn agenda en mijn liefde voor leuke, hippe en duurzame kinderkleertjes.

Heerlijk karakter

Ik woon samen met mijn partner Stefan, onze drie kids en labrador Mila in een klein boerderijtje in het stadje Oudewater. Ons huis heeft mooie karaktereigenschappen, met houten balken, een houten vloer en een landelijke uitstraling. Het straalt iets uit zonder dat er iets in hoeft te staan en daar hou ik van. Bij ons thuis is het dan ook gezellig, knus en warm.

Altijd druk

Maar echt rustig, dat is het niet zo vaak bij ons in huis. We hebben drie kinderen, dochter Alex van 10, zoon Nouk van 9 en dochter Jacks van 5. En dus is het altijd druk, er moet altijd wel iets gebeuren of iemand moet ergens naar toe. Stefan en ik proberen de agenda’s dus ook heel goed op elkaar af te stemmen, want er is altijd wel iets dat geregeld moet worden. Bovendien lopen er regelmatig kinderen van anderen rond in ons huis. We wonen pal naast de speeltuin, dus het is soms echt een inloop huis! Daarbij brengen we graag tijd met elkaar door. Dan zitten we bij de open haard een spelletje te spelen of te knutselen of is er een riddergevecht met playmobil gaande. Al met al een heerlijk bruisend leven. Je snapt vast wel dat ik het daarom ook heerlijk vindt om ‘s avonds op de bank lekker te netflixen met een theetje of een wijntje, als de kids op bed liggen.

Liefde voor naaien

Mijn passie voor creatief zijn met stoffen komt al vanuit mijn jeugd. Ik zat vroeger met mijn moeder en zus vaak te naaien, haken, breien en te borduren. Het werk dat ik nu doe is dus ook wel jeugdsentiment. Al eerder ben ik gestart met het online verkopen van fashion via mijn vorige webshop NoaNora. Dit groeide in korte tijd uit tot een groot succes, waarbij ik erg druk was met het regelen van alles. Na een aantal hele toffe jaren heb ik de beslissing genomen om het bedrijf te verkopen en opnieuw creatief bezig te gaan. En zo ben ik begonnen met Moms & Mini’s! Het scheelt natuurlijk enorm dat ik al ingangen had bij de leveranciers.

Herkenbaar

Mijn drive voor Moms & Mini’s komt voort uit veel herkenbare situaties. Zoals als je een leuk jurkje aan wilt doen bij je dochter maar net het bijpassende legginkje in de was zit…Of dat je iets leuks gekocht hebt maar na een paar keer wassen is het al weer scheef. Daarom houd ik enorm van printjes die je overal bij kunt matchen en materialen die echt lang goed blijven.

 

Zelf bekijken? Ga snel naar mijn collectie!

 

 

4 reacties op “Passie voor printjes – over Pascalle

  • Pascalle Stalvord zegt:

   Hi Ruth,

   Wat lief dat je een berichtje achter laat. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik heb het jurkje natuurlijk met alle liefde gemaakt en naar jullie toe gestuurd. Ik hoop dat het de kleine meid prachtig zal staan…♡

   Liefs Pascalle

 1. Desiree zegt:

  Wat een leuke kleertjes maak je toch en wat een leuke website heb je opgezet. Van je passie je beroep gemaakt. Chapeau!
  Mijn eerste bestelling heb ik net binnen. Prima service en netjes afgehandeld.
  Ik word dit jaar voor het eerst oma en nog wel twee keer, in juli en september. Daardoor ben ik op je site terecht gekomen. Ik ben al helemaal verliefd op je kleertjes wat moet dat worden wanneer mijn kleinkinderen ze gaan dragen 😍😍😍😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *