Blijvend & Persoonlijk 
Alle leren producten
van Owned by zijn te personaliseren.

Alle leren producten van Owned by zijn te personaliseren. Zo kan je altijd een eigen tekst kiezen die bij jou past. Of kies een tekst of quote die heel veel voor iemand anders betekent. Je geeft iemand op die manier een blijvende en persoonlijke herinnering.

HELEMAAL OP MAAT
Je bestelling wordt pas gemaakt als je deze besteld. Dit geeft je de mogelijkheid om aanpassingen te maken. De standaard levertijd is ongeveer 7 dagen. Wil je een product wat niet in mijn webshop staat? Ga dan naar de pagina: “DESIGN YOUR OWN”. Hier lees je over hoe ik van idee, naar tekening, naar patroon, naar uniek product voor jouw kan maken.

DESIGN YOUR OWN

PERSONALISATIE MOGELIJKHEDEN
Je kunt kiezen uit verschillende personalisatie mogelijkheden die je bij bepaalde producten ook kunt combineren:

  • Gestanste hoofdletters van 1cm hoog: deze worden met stempels in het leer geslagen.
  • Geperste 3D hoofdletters van 4cm hoog : deze worden met een speciale techniek in het leer geperst waardoor ze 3D op het leer liggen. Hierbij is de hoeveelheid letters die je kan gebruiken per product verschillend.
  • Gelaserde tekst: Deze techniek is nieuw bij Owned by en doe ik in samenwerking met Super Largo Schoenmakerij in Bussum. Deze mogelijkheid is geschikt als je bijvoorbeeld ergens een logo op wilt hebben. Perfect voor een relatiegeschenk dus.

LEERSOORTEN
Ik maak ook gebruik van diverse soorten leersoorten.

  • Dun zwart leer: Deze is geschikt voor de geperste letters en is alleen in het zwart te krijgen. Hiervan worden de stationery, paspoorthoezen en een aantal andere leren items gemaakt.
  • Splitriem: Voor de hengsels, camerariemen, sleutelhangers en armbanden gebruik ik dik splitriem. Dit houd z’n stevigheid en vormt een mooi contrast met de andere soepele leersoorten. Deze is het krijgen in diverse kleuren.
  • Vintage leer: Voor de tassen gebruik ik mooi dik vintage leer. Hierin zie je mooi de nerven en het levendige van het leer. Standaard gebruik ik zwart en cognac, maar is in meerdere kleuren te krijgen.

Geen van de leersoorten is speciaal voor mij geproduceerd. Ik heb ook geen voorraden, omdat ik geen verspilling van leer wil.

BEKIJK MEER
BEKIJK MEER
BEKIJK MEER
Instagram did not return a 200.