Moms and Mini's

Tip: verschonen in een boxpakje

Ik krijg wel eens de vraag: waarom maak jij bij de boxpakjes geen knoopjes voor de beentjes? Dat is toch veel makkelijker om te verschonen? In dit artikel leg ik meer uit over waarom ik voor een andere manier kies en geef ik je tips over hoe je tóch heel makkelijk je kindje kunt verschonen als hij of zij een boxpakje aanheeft.

Tocht!

Kijk, knoopjes bij de beentjes in de zomer vind ik geen probleem. Maar in de winter zijn het van die tochtgaatjes. Vooral als je kindje wat steviger is bij de beentjes. Herkenbaar? Dan gaan die knoopjes trekken en staat de stof open met allemaal blote huid te zien.

Manvriendelijk

Ik wil niet generaliseren, maar het is vast toch wel herkenbaar: als je partner alle knoopjes dicht moet doen bij die beentjes dan zit alles scheef. Moms & Mini’s gaat voor een manvriendelijke collectie. Met overzichtelijke sluitingen en een collectie die altijd bij elkaar matcht 😉

Hoe dan wel?

Deze boxpakjes van Moms & Mini’s zijn allemaal van super rekbare tricot gemaakt. Er zit enorm veel elasticiteit in. Als je de onderste drie knoopjes open maakt, dan kun je beentjes er makkelijk uithalen. Zo kun je toch heel makkelijk je kindje verschonen, zonder dat het hele pakje uit moet.

Ook zo’n heerlijk boxpakje bestellen? Je vindt hem hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *